fbpx

таг: „докажува“

Един Џеко прогласен за играч на месецот во Интер

0
Един Џеко од натпревар во натпревар докажува дека е во одлична форма, а потврдата стигна и од клубот Имено, Џеко беше избран...

Сам изградил еко-село среде Македонија, а сега сонува за вечна шума,...

0
Историјата докажува дека мудреците низ времето на почетокот биле исмевани, потоа неприфатени, за на крајот, луѓето да им се восхитуваат. За мене,...

ВИДЕО: Брус Ли е жив и живее во Карпош три!

0
Оваа снимка „докажува“ дека духот на највлијателниот борец на XX век е отелотворено во скопската населба Карпош 3.