таг: докажале

Научниците откриват колку долго се формира имунитетот на Ковид-19

0
Американските научници докажале дека реакцијата на ткн мемориски Б-клетки, кои формираат долгорочен имунолошки одговор на SARS-CoV-2 коронавирусот, се развиваат во рок од шест...