таг: докажаа

Три или повеќе шолји кафе на ден може сериозно да ги...

0
Иако многу претходни студии докажаа дека умереното внесување на кафе придонесува за нашето здравје и нема да предизвика големи штети, ново истражување откри...

Научниците открија што се случува со мозокот на жената кога ќе...

0
МНОГУ студии докажаа дека мозокот буквално се менува кога жената ќе се породи, а многу мајки веројатно ќе го потврдат истото. Клишето дека...

ПОРАДИ ОВИЕ УТРИНСКИ НАВИКИ СЕ ДЕБЕЛЕЕТЕ! Обидете се да ги избегнете!

0
Научниците докажаа дека постои јасна врска помеѓу нашите утрински навики и ризикот да предизвикаме нерамнотежа во телото, што предизвикува зголемување на телесната тежина....