таг: дозволено

10 РАБОТИ КОИ СЕ ДОЗВОЛЕНИ САМО ЗА ПАПАТА: Како изгледа животот...

0
Што му е дозволено на папата и како изгледа неговиот живот во Ватикан е објаснето во текстот пред вас Папата е највисоката...

Канада ја забранува кинеската Хуавеи 5Г технологија

0
На безжичните оператори во Канада нема да им биде дозволено да инсталираат опрема на „Хуавеи“...

Од денеска и официјално може да се организираат свадби

0
Од денеска е дозволено да се организираат свадби, семејни прослави и останати настани во категоризирани ресторани. Капацитетот на гости е намален на 50...