таг: дозволата

Цените на услугите се зголемија во скоро целата свадбена индустрија

0
Со олабавувањето на мерките и дозволата за организирање семејни забави, свадбената индустријата заживеа. Додека една и пол година продавниците беа под клуч, сега...