fbpx

таг: доживеаја

Акциите на „Тесла“ губат вредност, цената падна под 700 долари

0
Акциите на компанијата „Тесла“ доживеаја дополнителен пад на берзите поради тоа што продолжуваат проблемите поврзани со производството во Кина. Ова поттикна уште...