таг: Дождот

Дождот како можна заштита на градот од недостиг на вода

0
Дождот може да стане клучен природен извор за заштита на градовите од можен недостиг на вода. Холандската компанија „Вејвин“ (Wavin) веќе работи на...

(ВИДЕО) Големи поплави во Сараево, многу населби без струја

0
Дождот што паѓаше во текот на ноќта создаде големи проблеми во кантонот Сараево. Освен што...