таг: доделени

Доделени наградите од областа на спортот „8 Септември“

0
По едногодишна пауза, во Собранието повторно беа доделени наградите од областа на спортот „8 Септември“ – за...

Како гласаше Македонија на Евровизија?

0
Продолжува читањето на бодовите доделени од стручните жирија од сите 40 земји на натпреварувачите во финалето на Евровизија. Во големото финале на...