таг: додатоците

Нема доволно докази дека витаминот Д го намалува ризикот или сериозноста...

0
Нема доволно докази дека додатоците на витамин Д ги штитат луѓето од ковид-19, пренесува „Би-Би-Си“. Од Националниот институт за здравство...