таг: додаток

Колку често треба да се полеваат цвеќињата кога е жешко?

0
Цветовите се прекрасен додаток на секоја надворешност, но комбинацијата на високи летни температури и силно сонце додека трепнеш може да ги претвори убавите...

Израелски научници работат на траен лек за парализа кај луѓето

0
Израелски научници направија додаток којшто би можел да овозможи движење кај парализирани луѓе во ортопедска количка. Имплантот бил тестиран на парализирани глувци –...

Новиот автомобил на Тесла – „Roadster SpaceX“ ќе биде од 0-100...

0
Roadster ќе биде нов додаток на понудата на Tesla откако ќе влезе во производство, воскреснувајќи ја плочата со името што ја носеше првата...

Новиот автомобил на Тесла – „Roadster SpaceX“ ќе биде од 0-100...

0
Roadster ќе биде нов додаток на понудата на Tesla откако ќе влезе во производство, воскреснувајќи ја плочата со името што ја носеше првата...