таг: договор за

НЛБ Банка АД стана Генерален спонзор на сениорската машка репрезентација на Македонија на...

0
Со годишниот договор за соработка и спонзорство, Банката ќе го краси спортскиот дрес на одбојкарите за време на Европското...