таг: доволна

Што се случува кога наутро ќе испиете чаша вода на празен...

0
Внесувањето доволна количина на вода е од пресудно значење за доброто функционирање на целиот организам. Меѓутоа, малкумина знаат дека количината на течности што...

Ладна вода или вода на собна температура – што е подобро...

0
Потрошувачката на доволна количина на вода е неопходна за опстанок на сите суштества. Експертите препорачуваат да се пијат најмалку осум чаши вода дневно,...

ВМРО-ДПМНЕ: Мерките од шестиот пакет потценувачки, недоволни ниту за сметки за...

0
Помошта на владата не е доволна ниту за плаќање закупнина за простор или сметки за струја, а...