таг: доволен

Европски суд на правдата: Европската комисија не дала доволно информации за...

0
„Европската комисија не ѝ обезбеди на јавноста доволен пристап до информации за зделките за купување вакцини за Ковид-19 направени со фармацевтски компании за...

„Која недела беше ти? 28? Аааа не се надевај многу, спреми...

0
Како да не е доволен стресот од самото породување кое започнало месец два порано и борбата која што ги чека, наместо да бидат...

Овие јазици се најтешки за учење (ВИДЕО)

0
Со доволен труд и посветеност, може да се научи секој јазик и тоа на добро ниво. Но, не секој јазик се учи...