таг: Добрата

Пендаровски и Ѓукановиќ ги потврдија одличните односи меѓу Скопје и Подгорица

0
Билатералните релации со Црна Гора се пресликуваат и во добрата соработка низ регионалните процеси. Споделуваме интерес за ЕУ интеграцијата, геополитичките случувања...

Стоилов: Оваа репрезентација е на вистински пат

0
„Честитки до Словенија за победа и добрата игра. Не одиграа најдобри ги натеравме да играат така бидејќи се подготвивме за нив. Немавме...

Разговор со Марко Дамевски, менаџер за продажба во „Винер лајф“: Животното...

0
Добрата организација, одличниот кадар и сигурноста која ја нуди „Винер лајф“ придонесоа за порастот и во 2020 година, во период на пандемија, што...