таг: добиле

Утрово испратени дојави за бомби на повеќе локации во Загреб

0
Неколку хрватски медиуми и полицијата во Загреб утрово добиле дојави за наводно поставени...

Лабораториска грешка – стотици Австралијци позитивни на ковид-19 добиле лажно негативни...

0
Стотици луѓе добиле негативни резултати на тест за коронавирус и покрај тоа што биле позитивни...