таг: Добивме

Експерти од ЕMA позитивно ја оценија процедурата на клиничките испитувања на...

0
Добивме позитивен заклучок од ЕМА во врска со клиничките испитувања“, изјави Денис Логунов, заменик-директор на рускиот Национален истражувачки центар за епидемиологија и...