таг: дијагностика

Ги тужел колегите затоа што му приредиле забава за роденден, па...

0
Медицинската лабораторија за дијагностика „Гравитација“ го игнорирала барањето на својот вработен Кевин Берлинг да не го слави својот роденден. Според Тони Бачер,...