таг: детски

Д-р Чадиковски: Еден симптом ги поврзува сите деца кои досега биле...

0
Познатиот детски кардиохирург Владимир Чадиковски сподели важна информација поврзана со симптомите при заболување на дечињата од ковид-19 вирусот. Во консултација...

Во охридската болница се затвори одделот за детски болести

0
Се затвори одделот за детски болести во охридската болница. Нема специјалисти кои можат да лекуваат пациенти. Сега се вршат само амбулантски прегледи со...

Случаи на Ковид-19 во четири детски летни кампови низ Грција

0
Во четири детски летни кампови на Халкидики, на Крит, во Коринт и во близина на Атика, поширокиот регион на Атина, потврдени се над...