таг: делегациите

Преговорите меѓу Русија и Украина се очекува да продолжат денеска

0
Денеска се очекува повторна средба на делегациите на Украина и Русија на нова рунда преговори,...

Потврдено: Средбата Украина-Русија ќе се одржи во 16:00 часот

0
Денеска во 16 часот по киевско време ќе се сретнат делегациите на Украина и Русија....