таг: дела

Поддршка за уметноста од Халкбанк

0
Халкбанк им подари уметнички дела на своите партнери и соработници и со ваквиот избор на новогодишни корпоративни подароци ја поддржи уметноста и...

Косовската влада понуди 20 000 евра за информација во врска со...

0
Одделението за тешки кривични дела при Основното обвинителство во Пеќ, соопшти дека обезбедила одредени информации,...

УНХЦР бара од владите да ги решат проблемите на лицата...

0
Повеќе дела се потребни за да се решат проблемите на милионите лица во светот кои сè уште се без државјанство, соопшти...