fbpx

таг: „Декларацијата

Џафери: Лично ќе се заложам за што поскоро усвојување на одлуки...

0
Усвојувањето на „Декларацијата за осуда на воените напади кои го загрозуваат територијалниот интегритет и суверенитет на Украина“ на 3 март во...

Групацијата А1 Телеком Австрија чиј член е и А1 Македонија е...

0
Преку потпишување на „Декларацијата на членовите на Европската зелена дигитална коалиција“, од страна на извршниот директор на Групацијата А1 Телеком Австрија, Томас...