таг: декада

ФОТО | Изгледот на Џулија Робертс од 90-тите: Облека позајмена од...

0
Бидејќи деведесеттите како модна декада се повторно актуелни, ние ги издвојуваме 5-те најдобри модни избори на црвенокосата актерка, Џулија Робертс кои ја...