таг: Грутки

Постојано чешање, спуштен очен капак, рапав глас – симптоми на рак...

0
Грутки и чувство на туѓ предмет во телото не се единствените симптоми коишто може да укажуваат на некој вид рак. Лекарите предупредуваат дека...