таг: грешничка

Календар на МПЦ: Утре се празнуваат овие светители

0
Преподобна Пелагија Покајана грешничка. Родена е како незнабошка во Антиохија. Од Бога имаше голем дар на телесна убавина, а ја употребуваше за...