таг: Граничната

Граничната инспекција на Србија врати 17,8 тони сусам од Индија –...

0
Граничната фитосанитарна инспекција на Србија врати пратка од 17,8 тони сусам од Индија, поради присуството на етилен оксид во количина поголема од дозволеното,...