таг: градче

ФОТО: Морничаво градче полно со парички од кое никој не смеел...

0
Малото градче Даргавс во Северна Осетија-Аланија на прв поглед изгледа многу идилично. Во предградието на ова руско село, сместено покрај реката Гизелдон,...