таг: Гоце

Доделени наградите на професионалните дизајнери и на средношколците за најдобри дела...

0
Професионалните дизајнери, Ана Тасева, Гоце Велески и Воскресија Андреевска и средношколците Амра Седиковиќ, Давид Манасијевиќ и Адријана Мирчевска, се шесте автори, креативци кои...

Петков: Бугарија и Северна Македонија заеднички ќе ја чествуваат 150-годишнината од...

0
На 4 февруари Бугарија и Северна Македонија подготвуваат заедничко чествување на Гоце Делчев по повод 150-годишнината од неговото раѓање, најави бугарскиот...

Ојлевски: Оваа Македонија може против секого

0
Гоце Ојлевски по подолго време повторно е дел од ракометната селекција на Македонија. Искусното крило на Еурофарм Пелистер се најде во списокот на...