таг: готвење

Совети од кујната: Најчести грешки при мерењето состојки

0
Некој при готвење може да стави состојки „од око“ и на крај да добие совршен оброк, но некому му се потребни кујнски...

Внимавајте! И кујнскиот прибор има рок на траење

0
Приборот за готвење кој секојдневно го користиме, всушност има рок на траење и постојат навистина добри причини зошто треба да го менувате...

Како искусните италијански готвачи подготвуваат качамак

0
За успешно готвење качамак од пченкарно брашно, потребно е многу мешање, но постои одличен поедноставен начин за готвење на ова вкусно јадење...