таг: Гордон

ВИДЕО | 67 години во брак: Средба на брачна двојка во...

0
Мери и Гордон се во брак 67 години, но во последните месеци биле разделени. Мери Дејвис (89) од Англија не...

ВИДЕО I Гордон Ремзи наседна: Познатиот готвач „падна“ на трикот од...

0
Познатиот готвач Гордон Ремзи стана жртва на својата ќерка Матилда Ремзи, која го наседна со трик кој кружи на интернет во последните...