таг: Гордите

Железничката линија 43 во Украина преименувана во „Стефанија експрес“

0
Гордите Украинци, пресреќни што победија на Евровизија, преименуваа една железничка линија во „Стефанија експрес“, по името на победничката песна, надевајќи се дека ќе...