таг: големини

Одблиску со движењето на отпорот во привремено окупираните делови на Украина

0
Актите на отпор доаѓаат во многу облици и големини. Од жолто-сина лента врзана за дрво или украинското знаме подигнато на оддалечена планинска страна,...