таг: годишното

Почна Генералното собрание на ОН

0
Повеќе од 140 светски лидери пристигнаа во Њујорк на годишното собрание на Обединетите нации, каде ќе разговараат за инвазијата на Русија...

Годишно рангирање: Овие се најдобрите пет пицерии во светот

0
Објавено е годишното рангирање на 50-те најдобри пицерии во светот, составено од италијанската иницијатива „50 Топ пица“. Следи топ-5 листата. „Менито говори...

Коктел против замор, овој рецепт им е потребен на многумина

0
Со промената на годишното време речиси сите се уморни и безволни, а не знаат како да му се спротивстават на тоа чувство. За...

КФСМ на годишното собрание го усвои финансискиот извештај за 2020 година

0
На годишното собрание на федерацијата, беше прифатен и извештајот за работата на федерацијата за 2020/21 година. Претставниците на клубовите членки на собранието,...