таг: гневни

Ало премиере, ало Филипче! Зошто се дозволуваат цени од 2.300 евра...

0
Граѓаните се гневни што во ек на пандемијата еден ден во приватните болници за лицата со тешки компликации од ковид чини 2.300 евра....