таг: Глигор

Македонец од Англија одбил да се вакцинира и покрај молбите на...

0
Глигор Кедиоски, Македонец кој живеел во Англија и покрај молбите на сопругата не сакал да се вакцинира. Откако се заразил со ковид-19, тој...