таг: ГЛЕДАТЕЛ

„Некој ќе добие отказ“: Новинарка известува за исчезната жена, колегата го...

0
реклама ГЛЕДАТЕЛ на австралискиот канал 9News, Алекс Гудман, забележа интересен детал кој го сподели...