таг: гледаме

Македонија ќе добие дел од австриските вакцини, најави амбасадорот Вуцас

0
На новата 2021 година гледаме оптимистички. Австрија ја поддржува Северна Македонија со итно потребните медицински средства. Австрија исто така ќе даде на...