таг: гледаа

Милиони Американци синоќа гледаа редок феномен на небото

0
реклама МИЛИОНИ Американци синоќа гледаа делумно затемнување на Сонцето кое беше видливо во неколку...

Сите гледаа во нив: Видеото од оваа СВАДБА собра 7 милиони...

0
На оваа свадба сите гледаа во нив… Стомачни танчерки на оваа свадба во Турција направија „делириум“. Имено сите присутни гледаа во нив...