таг: гласовни

Ново на Гмејл апликацијата: Може да објавувате гласовни и видео пораки

0
Опцијата за гласовни и видео пораки пристигнува на Gmail chat во рамки на Gmail апликацијата за Андроид и иОС Оваа функција првпат...