таг: Гинеколошкоакушерското

По 5 дена денеска се роди првото бебе во Велес

0
Во Гинеколошко-акушерското одделение на ЈЗУ Општа болница Велес денеска во 12,30 часот се роди првото бебе во 2024 година. Тоа е машко бебе...