таг: гинеколог

Гинеколог го осмисли првиот „унисекс“ кондом

0
Малезиски гинеколог го осмисли првиот „унисекс“ кондом во светот кој може да го користат и жени и мажи, наречен „Уандалиф“. Како што вели,...