таг: Гете

Големо откритие: Научниците објаснуваат зошто некои вакцини предизвикуваат крвни згрутчувања

0
Научниците од универзитетот Гете во Франкфурт тврдат дека конечно ја утврдиле причината за појава на крвни згрутчувања по давање на поединечни вакцини против...