fbpx

таг: „Гемели“

Се следи состојбата на папата Франциск: Вчера имал треска

0
Лекарите од Универзитетската болница „Гемели“ во Рим продолжуваат да ја следат состојбата на папата Франциск по операцијата на дебелото црево, особено откако синоќа...

Се следи состојбата на папата Франциск: Вчера имал треска

0
Лекарите од Универзитетската болница „Гемели“ во Рим продолжуваат да ја следат состојбата на папата Франциск по операцијата на дебелото црево, особено откако синоќа...