таг: Галичник

Викендов Галичка свадба – младенците се Оливер Андреевски и Елисавета Булоска

0
реклама -Во Галичник започна нашата љубов со Оливер. Многу ми е драго што и таму ќе ја овековечиме. И двајцата сме...