таг: впива

НАПРАВЕТЕ ДОМАШЕН ОСВЕЖУВАЧ ЗА ТЕПИСИ! Цела куќа ќе ви мириса прекрасно!

0
Тепихот впива разни мириси, кои со текот на времето се шират, а не е решение постојано да се мие. Разни купечки освежувачи се...