таг: Војновиќ

Кадиевска-Војновиќ: Годинава ќе имаме пад на економијата од над 5%

0
Маја Кадиевска – Војновиќ, поранешен Гувернер на Народна банка и актуелен професор на „Американ Колеџ“, зборуваше во економскиот магазин „21МИНУТА“ на ТВ21 кој...