таг: Вообичаените

Студот донекаде е полезен за човековото здравје

0
реклама Покрај вообичаените опасности и ризици, студот донекаде е и добар и корисен за човековото...

2024: Суштински елементи за навигација во екстремно тешка година

0
ЏАБИР ДЕРАЛА Покрај вообичаените желби за здравје и среќа, што навистина ги оспособува луѓето да ја одржат својата благосостојба, да најдат...

Украинка пронашла заробена лавица во разурнатиот дом на соседот

0
Лавови и мечки, покрај вообичаените домашни миленици, се меѓу животните кои останаа без грижа во домовите каде живееја во Украина бидејќи...

СЗО: Откажете се од патентите, сите земји да произведуваат вакцини

0
Вообичаените деловни правила кои го штитат профитот на производителите на вакцини ќе треба да прекинат доколку е потребно, со цел сите луѓе во...