таг: Волфрам

Германски доктор: Ако одбивате вакцина и тешко се разболите, тогаш одбијте...

0
Германскиот доктор Волфрам Хен смета дека луѓето кои не сакаат да примаат вакцина против коронавирусот треба да се откажат од дишењето или...