таг: Волфганг

Воведуваат карантин за невакцинираните, ќе можат на улица само во исклучителни...

0
Новиот австриски канцелар Александар Шаленберг и министерот за здравство Волфганг Мукштајн свикаа прес-конференција во седиштето...