таг: вовед

Трилерот во Куманово за МЗТ Скопје Аеродром

0
Кошаркарските тимови на Куманово и МЗТ Скопје дадоа одличен вовед на 15.коло во Првата кошаркарска лига каде одиграа од првата минута крајно изедначен...