таг: Влора

Гигантот „Д-марин“ ќе управува со туристичкото пристаниште Валона

0
Влора Марина потпиша уште еден договор за партнерство, овој пат со Д-Марин, престижна мрежа за управување со морето низ Медитеранот и...

Влора Марина Резиденс го носи хотелот Мериот со 5 ѕвезди, прв...

0
Влора Марина Резиденс и Мериот Интернешнел го потпишаа договорот што го отвора патот за меѓународно сертифицираниот хотел со 5 ѕвезди во...